Skip to main content

Celebrem el Nadal

El mes de desembre sempre és un més de molta activitat al centre, atès que fem activitats relacionades amb el Nadal i l’últim dia abans de les vacances celebrem la festa de Nadal amb alumnes de tots els ensenyaments.

Enguany hem fet crêpes i pancakes amb l’alumnat de GES, una activitat llaminera per tancar el trimestre.

A més, vam portar l’alumnat dels diferents grups d’ensenyaments inicials a fer un tomb per la fireta de Nadal de la Plaça Santa Anna per apropar-los al elements tradicionals del Nadal.

L’Elena, la Judit i la Montse amb els seus alumnes a la Fira de Nadal

Per als alumnes d’anglès, vam organitzar dues sessions de cinema en versió original el dilluns 19 i el dimarts 20. Per acompanyar les pel·lícules, no podien faltar unes bones crispetes!

Finalment, com a cloenda del primer trimestre, vam celebrar la festa de Nadal conjuntament amb alumnat de tots els ensenyaments al gimnàs de l’escola. Vam escoltar nadales en català, castellà i anglès, des de l’escola vam posar menjar i beguda i vam fer una quina amb tres premis: un calefactor, una manta i una poinsettia.

A més, vam participar a la nadala col·laborativa del MEM (Moviment Educatiu del Maresme), que podeu veure fent clic aquí.

El desembre és un bon mes per aprendre i celebrar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanSpanishEnglishFrenchArabicPortuguese