Skip to main content

Graduat en Educació Secundària

CURS 2020-2021

GES PRESENCIAL

L’assistència a classe és obligatòria. Les classes són de de dilluns a divendres en horari de tarda o vespre. Els alumnes que no es puguin comprometre a assistir de forma regular cal que cursin el GES a distància.Els nous estudiants, al mes de setembre, hauran de realitzar una prova de Llengua Catalana,  de Llengua Castellana i de Matemàtiques , que permetin copsar el seu nivell inicial i determinar el curs que els correspon. Es tindrà en compte l’expedient acadèmic  i es realitzarà una entrevista personal, per tal d’orientar-los al nivell corresponent.

GES a DISTÀNCIA 

Cal fer primer  la inscripció per Internet:  
http://ioc.xtec.cat/educacio/

Els estudiants fan les activitats amb l’ordinador i els materials estan al web de l’IOC.  Segons l’expedient acadèmic i l’entrevista personal poden començar al nivell I o al nivell II.Matrícula Trimestre de tardor alumnat antic: del 19 al 26 de juny de 2020. Matrícula Trimestre de tardor alumnat antic i nou: del 3 al 10 de setembre de 2020. Cal demanar hora per la sessió informativa: portar el full d’inscripció fet a l’IOC (a casa) i la documentació (DNI, fotocòpia d’estudis) .Les persones que no puguin matricular-se en una sessió hauran de sol·licitar reserva per a la sessió següent. Les que ho facin la darrera sessió hauran d’esperar el proper període de matrícula. Per més informació podeu consultar la pàgina web:  www.gencat.cat/ensenyament
Inici > Estudis > Educació d’adults

L’obtenció del Graduat en educació secundària, a més de millorar la formació bàsica de les persones adultes, la situació professional i la laboral, els permet accedir als estudis de batxillerat i als cicles formatius de grau mitjà de formació professional.

CatalanSpanishEnglishFrenchArabicPortuguese