Matrícula per al curs 2022-2023

DATES DE MATRÍCULA
2 i 5 de setembre: confirmacions de matrícula dels alumnes amb reserva de plaça i els nous alumnes preinscrits al juny.
Del 6 al 9 de setembre: matrícula d'alumnes nous.

Si vols aprendre català, castellà, anglès o ofimàtica, o bé reprendre els teus estudis fent un curs de formació instrumental, de GESO o de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior o a la universitat per a majors de 25 anys, vine a veure’ns i t’informarem!

En cas que vagis una mica tard, posa’t en contacte amb nosaltres, ja que amb la matrícula viva tenim una mica de marge per a incorporacions tardanes en cas que quedin places vacants.

T’hi animes?

(8) comentaris

 • JUDITH RINCONES RANGEL

  BON DIA,

  ESTIC INTERESADA EN FER EL COMPETIC 2 VULL SABER SI HI HAN PLACES, HORARIS, DURADA, PREUS, també aclarir si han la realització del curs ja s’obtindria el títol o es preparatori només…

  • Bona tarda, Judith,

   El curs de COMPETIC aprovat equival a l’ACTIC, no és preparatori. Enguany oferim el COMPETIC 2 en modalitat presencial, els dilluns i dimecres de 16.30 a 18.30, i semipresencial, els dimarts de 19.30 a 21.30. Si ho desitges, pots passar pel centre qualsevol tarda d’aquesta setmana de 16.30 a 20.00 perquè t’informem i et matriculem.

  • Benvolguda Blanca,
   Encara hi ha places lliures per al curs de preparació de les proves d’accés a cicles formatius de grau superior. Les classes es fan en horari de tarda o de vespre, segons el grup. Si ho desitges, pots passar pel centre aquesta setmana de 18.00 a 20.00 (excepte divendres, que tanquem a les 19.30) i t’informarem. Salutacions

 • Estic interesada en el curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior o a la universitat . Encara hi han places disponibles?

  • Benvolguda María,

   Encara hi ha places lliures per als cursos de preparació de les proves d’accés a cicles formatius de grau superior i a la universitat. Les classes es fan en horari de tarda (CFGS i universitat) o de vespre (CFGS), segons el grup. Si ho desitges, pots passar pel centre aquesta setmana de 18.00 a 20.00 (excepte divendres, que tanquem a les 19.30) i t’informarem. Salutacions

  • Bona tarda, Silvia,
   El curs de COMPETIC 3 comença la darrera setmana de setembre i es fa una competència per trimestre. Si n’aproves dues, ja obtens el títol que equival a l’ACTIC 3. Si vols fer les 3 competències que oferim al centre, que són word, excel i multimèdia, acabaries a mitjans de juny.
   Pel que fa als horaris, hi ha un grup presencial que fa classe els dimarts i dijous de 18.00 a 19.30 i un grup semipresencial que fa classe dijous de 19.30 a 21.00. Ara mateix, només queda alguna plaça al grup presencial.
   Si ho desitges, pots passar pel centre avui o demà de 18.00 a 19.30 i t’informarem.
   Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanSpanishEnglishFrenchArabicPortuguese