Skip to main content

Matrícula

La preinscripció als centres de formació d’adults es duu a terme durant la segona quinzena de juny. Les dates poden variar una mica d’un curs a l’altre i es publiquen a la web del centre i a les xarxes socials.

En cas que estigueu interessats a fer un curs amb nosaltres, és molt recomanable fer la preinscripció al juny per assegurar-vos de tenir plaça.

En cas que hi hagi més sol·licituds de preinscripció que places, s’atribueixen les places disponibles per sorteig al juliol i es crea una llista d’espera amb aquelles persones a qui no els hagi tocat.

Durant la primera setmana de setembre es formalitzen les matrícules. En primer lloc, els primers dos dies, es cita aquelles persones que s’hagin preinscrit al juny i hagin obtingut plaça. Un cop passats aquests dos dies, s’obre la matrícula de les places que encara hagin quedat vacants a les persones de la llista d’espera, en cas que n’hi hagi, així com a qui no s’havia preinscrit al juny.

En cas que encara hi hagi places vacants un cop acabat el període de preinscripció, el centre ofereix matrícula viva durant el mes d’octubre i, segons l’ensenyament, fins a mitjans de novembre.

CatalanSpanishEnglishFrenchArabicPortuguese