Skip to main content

Proves lliures GESO: Publicació de llista provisional d’aspirants admesos i exclosos i període d’aportació de documentació

 Benvolgudes, benvolguts,

Us informem que la llista provisional d’admesos i exclosos a les proves lliures del GESO de la convocatòria de març de 2022 es publicarà a partir del 4 de febrer del 2022.

Per tal de saber si heu estat admesos o exclosos i, per tant, cal que aporteu documentació al centre, haureu de consultar l’estat de la vostra inscripció en línia a la web on us vau inscriure, indicant el vostre número de document d’identitat i el codi d’inscripció.

En cas que figureu com a exclosos/es, cal que presenteu la documentació pertinent al centre del 7 al 21 de febrer, en horari de tardes (de 17.30 a 19.30). En cas que sol·liciteu la convalidació d’algun àmbit, també haureu d’aportar la documentació corresponent dins d’aquest període. Recordeu que haureu de portar original i fotocòpia de la documentació perquè la puguem validar

La llista definitiva de persones admeses i excloses es publicarà a partir del 28 de febrer i podreu fer-ne la consulta en línia. Enguany ja no es penjaran llistes a la cartellera del centre per un canvi en la normativa.

Si teniu cap dubte, ens podeu enviar la vostra consulta per correu electrònic o bé trucar a l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanSpanishEnglishFrenchArabicPortuguese