Tornem al setembre

A partir del 2 de setembre, farem les matrícules per a tots els ensenyaments que oferim:

Per als ensenyaments de GES i preparació per a les proves d’accés a CFGS i a la universitat per a majors de 25 anys, les confirmacions dels alumnes preinscrits al juny i les noves matrícules es faran del 2 al 9 de setembre.
Per als ensenyaments d’anglès i COMPETIC, el 2 i 5 de setembre es faran les confirmacions d’antics alumnes i d’alumnes preinscrits al juny i del 6 al 9 es faran noves matrícules.

Per als ensenyaments de català, castellà i instrumentals, es faran confirmacions d’alumnes preinscrits el 2, 5 i 6 de setembre i noves matrícules del 7 al 9 de setembre.

A partir del 12 de setembre es farà la matrícula de places vacants de tots els ensenyaments.

(4) comentaris

 • Buenas tardes,
  Quería saber cómo hacer la prescripción secundaria en sep del graduado en eso.
  Si hubiera disponibilidad de plazas!
  Tengo que ir al centro? Se tiene que pedir cita?
  Hay algún horario donde pueda localizaros?
  Gracias, un saludo!

  • Buenas tardes, Jordi,

   Por el momento, tenemos plazas para cursar el graduado en secundaria. Si lo deseas, puedes venir al centro del 6 al 9 de septiembre de 17:00 a 20:00 para que te informemos. Si habías hecho algun curso de secundaria y dispones aún de las notas, las puedes traer para que valoremos tu expediente. Un saludo

 • I would like to enroll in Castellano classes. I did an intensive in A1 in la EOI in Barcelona in July. Should I enrole in Level 1 or level 2? I live in Mataro. Thank you so much for offering affordable language classes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanSpanishEnglishFrenchArabicPortuguese